Kokoomusopiskelijoiden liittokokous 21.-22.11.2020
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry:n sääntömääräinen liittokokous järjestetään jo 54. kerran ja tänä vuonna kokoustamme Tampereella.
Kokouksessa käsitellään muun muassa sääntömääräiset asiat sekä valitaan uusi liittohallitus. Puheenjohtajiston kausi jatkuu vuoden 2021 loppuun.
Noudatamme tapahtumassamme keskustoimiston laatimaa koronaohjeistusta. Muun muassa käytämme maskia, jos turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.
Kokoukseen osallistuvien äänivaltaisten edustajien on maksettava 45 euron suuruinen osallistumismaksu. Tarkkailijoilta maksu on 55 euroa. Liitto kustantaa osallistujien matkat halvimman julkisen liikenteen mukaan 15 euron omavastuun huomioiden.
Huomioittehan, että edustusoikeus liittokokouksessa on vain osallistumismaksun ja jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneilla liiton henkilöjäsenillä!
Ilmoittautuminen liittokokoukseen aukeaa lokakuun aikana liiton verkkosivuilla ja Facebook-tapahtumassa.

Liiton sääntöjen muuttamista koskevat aloitteet on lähetettävä liittohallitukselle viimeistään kymmenen (10) viikkoa ennen liittokokousta. Muut aloitteet on lähetettävä liittohallitukselle vähintään kuusi (6) viikkoa ennen liittokokousta. Liittohallitus lähettää tehdyt aloitteet vähintään neljätoista (14) vuorokautta ennen liittokokousta lausunnollaan varustettuna liiton varsinaisille jäsenille.